La coberta de la piscina del Parc Central, pendent de modificació del PGM

La coberta de la pista de la Jaume Tubau continua 'encallada' amb la licitació del concurs


Temes relacionats

El complex de Mira-sol i la piscina del Parc Central centren les inversions esportives del pressupost (19/jun/20)

Compromís de l'Ajuntament per reobrir 'el més ràpid possible' la licitació de les obres de la ZEM Jaume Tubau ( 2/set/19)

Aturada la construcció de la coberta de la pista d'hoquei patins de la ZEM Jaume Tubau ( 2/set/19)


  • Comparteix:

Imatge de la piscina del Parc Central / Font: Cugat Mèdia

Imatge de la piscina del Parc Central / Font: Cugat Mèdia

La coberta de la piscina del Parc Central està aturada perquè cal fer una modificació del Pla General Metropolità (PGM) i que ha de rebre el vistiplau del ple municipal. El projecte excedeix el límit de galib del perímetre i necessita alguns canvis per complir la normativa. Un altre dels equipaments, que està en espera, és la coberta de la pista de la ZEM Jaume Tubau que està pendent de licitar el concurs i que utilitza de manera regular els equips del planter del Patí Hoquei Club Sant Cugat. La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, ha especificat que en aquest concurs s'inclourà que l'empresa APIMET no es pugui tornar a presentar després de dues adjudicacions fallides. Aristoy també ha avançat que l'Ajuntament estudia la possibilitat de crear un Mapa d'Instal·lacions Esportives Municipals (MIEM) de cara al 2021 per preveure les necessitats que té la ciutat en equipaments esportius.

L'àrea d'Esports continua treballant perquè les instal·lacions que estan pendents de construir-se siguin una realitat. De moment hi ha redacció de projectes com és el del Complex Esportiu de Mira-sol i ara cal que es liciti el concurs.

La renovació i ampliació dels vestidors de la ZEM de Mirasol, la Guinardera i Can Magí i del pav 2 i 3 de la Rambla del Celler són algunes de les inversions que contempla el pressupost per aquest 2020. A Can Magí també es cobrirà la graderia amb una porxada. El camp 1 de la Guinardera que s'utilitza per jugar a futbol pel Valldoreix i la Penya Pericos de Sant Cugat s'adequarà per jugar a rugbi.

La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, ressalta que la coberta de la piscina del Parc Central està pendent de modificacions que permetin avançar en el projecte. Sobre la coberta de la pista de la ZEM Jaume Tubau, Aristoy ha comentat que s'espera que al juny de 2021 estigués operativa. La pista exterior de Sant Francesc serà utilitzada pels equips del Patí Hoquei mentre durin les obres de la coberta.




Gemma Aristoy

Una de les coses que tenim pendents és la coberta de la piscina del Parc Central. Hem de fer modificacions al PGM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.