SantCugatCreix ha dissenyat la plataforma digital del projecte europeu Scores

L'associació esportiva ha desenvolupat l'aplicació que potencia el valor curricular dels esportistes


Temes relacionats

El projecte europeu Scores amb participació de SantCugatCreix s'inicia a finals de mes a Sant Cugat ( 9/gen/19)


  • Comparteix:

Imatge del projecte Scores / Font: SantCugatCreix

Imatge del projecte Scores / Font: SantCugatCreix

L'associació esportiva SantCugatCreix ha presentat aquest dimarts la plataforma del projecte europeu Scores que potencia la recerca de feina per a esportistes i entrenadors no professionals. Els cursos permeten que els esportistes i tècnics es consciencïin del seu potencial esportiu- laboral, l'incorporin al seu currículum i el puguin comunicar a les possibles empreses per cercar feina. Els continguts d'aquest projecte són desenvolupats per la Universitat d'Amsterdam. El CN Banyoles, el Levski búlgar, el Tampere de Finlàndia, l'Ajuntament de Mòdena, ESADE, Sant Cugat Empresarial i l'EPSI belga són els socis del projecte que finalitza al juny de 2021.

SantCugatCreix continua amb aquest projecte europeu que aposta per la carrera dual dels esportistes i tècnics. Aprofitar els valors esportius i que es tradueixin en potencial laboral per cercar feina.

El projecte ofereix cursos per als esportistes i també per als entrenadors que rebran un títol acreditatiu en formadors de dual amb la millora de les seves competències. SantCugatCreix oferirà aquests cursos als seus associats i ben aviat s'obriran les inscripcions.

El responsable de projectes de SantCugatCreix, Miquel Martínez, ressalta que aquest programa és capdavanter en carreres duals i que serà aprofitat pels clubs de Sant Cugat.







Miquel Martínez

És una molt bona eina perquè els clubs de Sant Cugat la puguin aprofitar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.