La Coordinadora d'Entitats Esportives, 'preocupada' per l'endarreriment en les subvencions als clubs

L'agrupació vol que els equipaments esportius estiguin oberts fins a les deu de la nit


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu del pavelló de la Guinardera / Foto: Localpres - Jordi Garcia

Una imatge d'arxiu del pavelló de la Guinardera / Foto: Localpres - Jordi Garcia

La Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat lamenta la 'poca informació' de què disposen entitats i clubs quant al lliurament de subvencions, tant de 2019 com d'enguany. El president de la Coordinadora, Rafa Robledo, ha explicat a Cugat Mèdia que a hores d'ara hi ha clubs que no han cobrat la partida, totalment o parcial, i retreu que no s'hagi complert el compromís de l'Ajuntament d'avançar els pagaments per fer front als efectes de la pandèmia.

En una carta adreçada al govern local, la Coordinadora també expressa la necessitat que els equipaments esportius puguin estar oberts fins a les deu de la nit. L'horari que imposen les restriccions contra la Covid-19, considera l'agrupació, "perjudica els entrenaments dels nostres esportistes, generant una problemàtica amb diferents derivades que són fàcilment corregibles si hi ha voluntat per part de l'administració".

La Coordinadora també reclama que, tenint en compte l'aturada de l'esport català, s'obrin els equipaments durant el cap de setmana perquè quedin a disposició dels esportistes. L'entitat adreça aquestes peticions a l'Ajuntament perquè aquest les faci arribar a la Generalitat. De fet, la Coordinadora confia a poder reunir-se tant amb l'administració local com amb la Secretaria General de l'Esport per prendre accions davant la crisi derivada de la pandèmia.


Rafa Robledo

Hi ha clubs que no han cobrat i altres que han cobrat en part. Hi ha un desgavell que no sabem ni quina hora és. Això contrasta amb l'afirmació de l'alcaldessa que s'intentarien fer anticipis, i cada vegada hi ha més endarreriments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.