L'esport de categoria no estatal tampoc podrà entrenar-se els propers 15 dies

Els primers equips d'hoquei herba i patins, el voleibol i l'handbol de Sant Cugat mantenen l'activitat, però ara sense públic


Temes relacionats

Sant Cugat entra en el primer cap de setmana de confinament (29/oct/20)

[FAQ] Tot el que has de saber de les noves restriccions (29/oct/20)

El Congrés aprova la pròrroga de sis mesos de l'estat d'alarma (29/oct/20)


  • Comparteix:

Els centres esportius han de tancar durant 15 dies / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Els centres esportius han de tancar durant 15 dies / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

L'esport és un dels sectors afectats per les noves restriccions per frenar el contagi per Covid-19. Durant 15 dies, els gimnasos i centres esportius de la ciutat han de tancar, exceptuant els de tecnificació com el CAR de Sant Cugat. Els equips de categories estatals, com el Patí Hoquei Sant Cugat o l'Handbol Sant Cugat, poden seguir entrenant i jugant, però ara sense públic. Les competicions d'àmbit català i de base continuen suspeses, però ara aquests equips tampoc podran fer els entrenaments entre setmana, com el Sant Cugat FC. Les mesures, que entren en vigor aquest divendres, també decreten la cancel·lació d'activitats extraescolars esportives.

Per tant, només obriran els equipaments que acullen competions estatals i els que donen servei a les escoles i instituts:
  • Gimnàs de les escoles Joan Maragall, Catalunya i la Floresta: tenen l'activitat escolar habitual. La Floresta, a més, també rep els usuaris del Centre Obert els dilluns.
  • Pavelló de de la Floresta: per als entrenaments i competicions del primer equip de l'Olympic.
  • Camp de Can Magí: per l'activitat lectiva de l'institut Pla i Farreras.
  • Pavelló de Valldoreix: per l'activitat lectiva de l'institut Ferran i Clua i per als entrenaments i competicions dels dos equips en lligues estatals del Club Volei Sant Cugat.
  • ZEM Guinardera: per l'activitat lectiva del CAR i els entrenaments i competicions dels primers equips, masculí i femení, del Club Rugby Sant Cugat, ambdós en categories estatals.
  • PAV1: pels entrenaments del primer equip masculí de la UESC, en lliga EBA.
  • PAV2: pels entrenaments i competicions dels primers equips, masculí i femení, del Patí Hoquei Club Sant Cugat, ambdós en categories estatals.

  • Les noves mesures permeten fer esport individual a l'aire lliure pel propi municipi i pels colindants, també durant el cap de setmana, però dins els horaris establerts.

    Recollida de signatures perquè el Govern declari l'esport un servei essencial
    La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha emès un manifest en què demana que el sector de l'esport sigui considerat un servei essencial. La Unió assegura que, segons les dades del Ministeri de Sanitat, "l'esport és segur" i remarquen que "incideix directament en la millora de la salut".

    L'agrupació demana a la ciutadana que s'adhereixi al manifest per aconseguir que el Govern decreti l'esport un servei essencial. Les adhesions es poden fer a través d'aquest formulari.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.