Entrenaments virtuals, l'aposta dels clubs per mantenir l'activitat esportiva a Sant Cugat

La majoria de clubs disposen d'entrenaments en línia per fer front a l'aturada esportiva


  • Comparteix:

La ZEM Jaume Tubau es manté tancada sense activitat esportiva / Font: Cugat Mèdia

La ZEM Jaume Tubau es manté tancada sense activitat esportiva / Font: Cugat Mèdia

Els entrenaments virtuals són el recurs que utilitzen la majoria de clubs santcugatencs per mantenir l'activitat després de l'aturada de 15 dies dictaminada pel Procicat. Els pares seguiran pagant les quotes, de moment, en espera de la resolució que adopti la Generalitat la setmana que ve. La majoria de clubs han emès el rebut de novembre, però hi ha d'altres entitats que han decidit congelar les quotes fins que es reprenguin els entrenaments.

Els clubs que competeixen en l'àmbit estatal seguiran amb els entrenaments i els partits com feien fins ara. La resta, que competeixen en àmbit català i esport base, hauran de quedar-se a casa perquè les instal·lacions estan tancades.

El director esportiu del SantCu, Ferran Benet, explica que "és necessari adaptar-se amb rapidesa i d'una manera ferma". Afirma que "el club no s'atura, així que els entrenaments es mantindran, però es duran a terme virtualment".

El vicepresident del Club Voleibol Sant Cugat, Alfons Guirao, ressalta que "les quotes se seguiran pagant perquè el preu és anual i es divideix en tres cops". Tot i això, "estem pendents de saber que succeeix després d'aquests 15 dies".

El president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, admet que "seguirem cobrant les quotes, però atents a la situació de la setmana que ve".

El responsable de comunicació del Club Handbol Sant Cugat, Xavi García, ha explicat que "el club ha congelat les quotes perquè aquest és el compromís que van adoptar amb els pares si s'aturava la competició".

El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Raimon Casas, també ha explicat que "aquest novembre es pagaran les quotes i se seguirà treballant virtualment".

El president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, entén "perfectament que s'hagin de prendre mesures" i indica que "els diferents equips faran activitats i sessions en línia d'entrenaments tàctics i de cohesió de grup". L'any passat, el club de futbol sala ja va eliminar les darreres quotes, incloent-hi les dels socis, i va suposar un cop dur econòmicament. Tot i que ara se seguirà cobrant amb normalitat, "el club prendria decisions si l'aturada s'allargués".

El president del Club Rugby Sant Cugat, Emilio Gutiérrez, explica que "les categories inferiors estan a casa, organitzades amb el cos tècnic, fent preparació física i tàctica". En canvi, els equips sèniors, tant femení com masculí, "entrenen pràcticament totes les tardes i competiran els caps de setmana". Pel que fa a les quotes, aquestes ja es van suspendre el darrer curs, quan tot es va allargar. Ara, "és important que, si segueix la dinàmica competitiva del sènior, hi hagi un suport per part de la resta del club per ser viables econòmicament".

El Mira-sol Baco a través del seu president, Joan Salabert ha decidit congelar les quotes, de moment, perquè creu que "s'ha de respectar la falta d'entrenaments i competició". Tot i això, el club seguirà amb els entrenaments virtuals.



Ferran Benet

Ens hem d'adaptar amb rapidessa i d'una manera ferma. Ho vam fer amb el toc de queda i després amb l'aturada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.