El DiR porta l'esport a casa davant el tancament dels seus gimnasos

A través de la plataforma en línia 'Dir a Casa', els usuaris podran continuar fent exercici des de les seves llars


  • Comparteix:

DiR porta el gimnàs a casa / Foto: Clubs DiR

DiR porta el gimnàs a casa / Foto: Clubs DiR

Els centres de Fitness DiR, entre ells el de Sant Cugat, s'han vist obligats un altre cop a tancar els seus espais a causa de la pandèmia. Amb la defensa que l'esport és beneficiós i pot reduir el risc de malaltia, la cadena de fitness ha optat per una modalitat en línia: la plataforma 'Dir a Casa', amb gran quantitat de continguts. Segons Clubs DiR, 'l'objectiu és seguir donant servei a tots els seus usuaris i el de col·laborar en el manteniment dels hàbits de vida saludables de tota la societat'.

A l'espai web s'ofereixen continguts de fitness, spinning, ioga, meditació i nutrició. Hi haurà un total de més de 300 vídeos en català i castellà, on els tècnics del DiR realitzaran sessions dirigides i entrenaments per a tots els nivells. Aquestes activitats compleixen amb els estàndards de seguretat necessaris durant la pràctica de l'exercici físic i estan realitzats per professionals acreditats amb el Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC).

L'accés al contingut serà gratuït per als socis fins que els clubs puguin tornar a obrir les portes, i els que no siguin clientss podran gaudir de set dies de prova gratuïta de la plataforma, amb un preu posterior de 9,95 euros mensuals. Segons el DiR, "mai és tard per començar a cuidar-se practicant exercici i seguir una alimentació equilibrada".





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.