Classes a l'aire lliure, una opció dels gimnasos per fer front al tancament de les instal·lacions

Valhalla Training Camp és un dels centres on els usuaris practiquen esport en grups de menys de sis al camp de futbol de Volpelleres


Temes relacionats

Restauració al 30% i la cultura i esport a l'aire lliure al 50%, primer tram de la desescalada a partir del 23-N (17/nov/20)

El DiR porta l'esport a casa davant el tancament dels seus gimnasos (11/nov/20)

[FAQ] Què es pot fer i què no es pot fer amb el toc de queda? (25/oct/20)


  • Comparteix:

Els gimnasos de Sant Cugat s'han hagut de reinventar davant el tancament decretat fa algunes setmanes per evitar el contagi de la Covid-19 i la majoria han apostat per les classes virtuals. Un dels pocs centres que fa sessions a l'aire lliure és el Valhalla Training Camp amb un màxim de sis persones. Cugat Mèdia ha acompanyat un grup en un entrenament de CrossFit al camp de futbol de Volpelleres.

El tancament dels gimnasos ha provocat que aquests centres esportius hagin cercat altres maneres d'oferir activitat física i mantenir la seva viabilitat econòmica a través de les quotes dels seus associats. El DiR Sant Cugat, l'Anytime Fitness, el Complex Esportiu de Valldoreix i el Be24fit han apostat per oferir les sessions en línia a través de diferents plataformes digitals. El Meet Gym manté les quotes, però ho compensarà amb classes personals quan s'obrin les instal·lacions. L'Eurofitness Sant Cugat ha apostat per classes virtuals, però també les sessions a l'aire lliure al parc de Ramon Barnils de dos quarts de nou del matí fins a les dotze del migdia. L'altra franja horària és de dos quarts de sis de la tarda fins a les vuit del vespre. Les sessions tenen una durada de mitja hora.

Un dels casos més singulars és el del Valhalla Training Camp. La direcció del gimnàs ha ofert quatre possibilitats als 380 associats. Congelació de les quotes, lloguer de material, classes en línia o a l'aire lliure. Més del 60% han decidit llogar el material o fer aquestes sessions que barregen esport i natura. El propietari del gimnàs, Ricard León, ressalta "que aquestes noves mesures permeten seguir oferint la pràctica esportiva en un entorn diferent".

El centre santcugatenc intenta que els usuaris de les activitats potenciïn la seva condició física i crear un ambient el més similar al del gimnàs. Una nova experiència per als socis. Beatriz Galbas és usuària del gimnàs des de fa dos anys i ressalta que "fer esport a l'aire lliure és una nova experiència molt enriquidora".

Pendents dels trams de desescalada
Els gimnasos i centre esportius de Catalunya van saber aquest dimarts quan podran tornar a obrir i quines limitacions. Consulta les quatre fases de desescalada.




Beatriz Galbas

És una bona alternativa per entrenar dos o tres cops per setmana a l'aire lliure.

Ricard León

Hem agafat aquesta norma per oferir activitats als nostres clients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.