Els equips santcugatencs tornen a la competició aquest cap de setmana

Els conjunts que competeixien a nivell estatal iniciaran l'any esportiu després de l'aturada nadalenca


  • Comparteix:

La UESC i la resta d'equips santcugatencs tornen a competir aquest cap de setmana / Font: Cugat Mèdia

La UESC i la resta d'equips santcugatencs tornen a competir aquest cap de setmana / Font: Cugat Mèdia

Els clubs santcugatencs que competeixen en àmbit estatal jugaran aquest cap de setmana la primera jornada de 2021 després de l'aturada nadalenca. El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat, els sèniors masculí i femení del Patí Hoquei, l'Olímpyc Floresta de futbol sala i la UESC masculina tornen a la competició amb l'objectiu de sumar el primer triomf del nou any.

El primer a entrar en escena serà el Club Rugby Sant Cugat, que començarà l'any enfrontant-se al Tatami aquest dissabte a les quatre de la tarda a la ZEM de la Guinardera. El mateix dia, però a dos quarts de sis de la tarda, L'Olímpyc Floresta, que va tancar l'any en posicions de play-off d'ascens a Segona B, visitarà la pista del Santpedor. També el dissabte, l'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà contra el Compañía María a domicili a les set. A més, els de Joan Carles Vadillo, disputaran el partit pendent de la jornada 7, a la pista de l'Areces asturià, diumenge a les sis de la tarda.

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat tornarà a competir diumenge, quan rebrà a l'Areces a dos quarts d'una del migdia al Pav 2 de la Rambla del Celler. El darrer equip santcugatenc que tornarà aquest cap de setmana és el conjunt masculí de bàsquet de la UESC, que s'enfrontarà a casa contra el Martorell, primer classificat del grup C-2 de la Lliga EBA, al Pav 3 de la Rambla del Celler.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.