Les famílies demanen poder entrar als recintes esportius per veure les activitats dels seus fills

La majoria coincideixen que es podria accedir respectant la distància de seguretat

Altres

Publicat el 7/feb/21 per César Martínez / Arnau Martinez

Les instal·lacions esportives porten tancades al públic des de mitjans de setembre. El Procicat va prohibir l'entrada d'espectadors per reduir el nombre de contagis de la Covid-19. Això provoca que molts pares i mares se situïn a l'exterior dels recintes per veure els entrenaments. La majoria coincideixen en el fet que s'hauria de fer un protocol per poder accedir-hi, respectant la distància de seguretat, perquè fora també es poden formar aglomeracions.

En David Garay, pare d'una jugadora del CFU Mira-sol Baco, confessa que "és estrany" i explica que no és el millor per als pares. Per permetre l'accés al públic, s'hauria de començar assegurant "el civisme i la mentalitat dels pares", afirma Quim Soriano, pare de dos futbolistes del club mirasolenc.

El Sant Cugat Futbol Club és una altra entitat esportiva de la ciutat on alguns pares s'ajunten a veure els entrenaments dels seus fills fora de la ZEM Jaume Tubau. Virginia Giménez, familiar d'un jugador, considera que "es formen més aglomeracions fora que dintre".











DECLARACIONS

David Garay

Tenimun espai molt limitat i ens juntem molt per aquí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Quim Soriano

Civisme i conscienciació dels pares.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Sergio Carrasquer

És una situació molt extranya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Virginia Giménez

Que estem tots al camp, però amb separació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio