Víctor Font: 'El soci del Barça santcugatenc ha de contribuir en les eleccions més importants de la història'

El candidat a la presidència del FC Barcelona atén Cugat Mèdia a tres setmanes dels comicis


  • Comparteix:

El candidat a les eleccions del Barça, Víctor Font, és conscient que Sant Cugat és la segona ciutat amb més socis darrere Barcelona i que el seu vot pot contribuir a decantar els resultats electorals. Font ja va anunciar fa unes setmanes que una de les seves 'conselleres' seria la santcugatenca Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, a qui vol per reforçar amb talent la seva candidatura. A més, el granollerí vol que el seu projecte es nodreixi de relacions no parasitàries amb la resta de clubs de Catalunya, una relació de beneficència que encaixa amb les entitats del teixit esportiu de la ciutat santcugatenca.

"El soci de Sant Cugat no serà ben bé un àrbitre, però ha d'anar a votar en les eleccions més importants de la història", diu Font que aquest dilluns ha fet un acte a la Sala Idea Room d'Esade Crepolis de Sant Cugat. El candidat granollerí, en una entrevista a Cugat Mèdia, ha explicat bona part del seu projecte i ha recalcat la importància que el soci vagi a votar el 7 de març mirant futur i no recolzant-se en el passat.

Font, coneixedor de l'actualitat de Sant Cugat, compta al seu equip amb la santcugatenca Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya. Des que el candidat a les eleccions del Barça va començar el projecte ha anat a buscar gent que contribueixi a prendre les decisions més importants del club. Experts del món de l'esport, del món de les empreses i coneixement el món institucional. A més de Barbany, Font compta amb l'empresari santcugatenc Manel Sarasa al seu equip.

En el projecte esportiu de 'Sí al Futur', el candidat de Granollers vol desmarcar-se de la relació "parasitària" entre el Barça i la resta de clubs de Catalunya. "Hem de crear bones relacions, reforçar els lligams i trobar vinculacions on tothom guanya. En l'àmbit de l'esport professional, no professional i de base", explica Font respecte al tracte que espera tenir amb els diversos clubs del teixit esportiu de Sant Cugat i per extensió de tota Catalunya si el 7 de març es converteix en nou president del Barça.




Victor Font 1

No seran àrbitres, però els socis santcugatencs, amb els seus vots, contribuiran a les eleccions més importants de la història del club de forma molt important.

Victor Font

Creiem que hi ha una oportunitat de reforçar lligams on tothom hi guanya. En l'àmbit del futbol però també en bàsquet, hoquei, ...



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.