Sant Cugat s'omple d'esport en el primer cap de setmana de competicions sense restriccions

Les instal·lacions han obert portes per a tots els esportistes menors de 16 anys


  • Comparteix:

Sant Cugat ha viscut el primer cap de setmana de competicions esportives obertes per a tots els esportistes menors de 16 anys. Després de gairebé sis mesos d'aturada esportiva, el PROCICAT va aixecar les restriccions per tornar a jugar, tot i que amb aforament limitat a les instal·lacions. Els esportistes, tècnics i pares han tornat a gaudir de les competicions.

La pilota ha tornat a rodar als terrenys de joc tant a pavellons com a l'aire lliure. Rituals d'inici de partit, càntics d'ànims entre esportistes, entrenadors i entrenadores que tornen a reunir els jugadors i jugadores per formar-los.

Els clubs santcugatencs han retornat a la competició amb aquells esportistes menors de 16 anys. Depenent de les instal·lacions, en algunes hi havia aforament limitat i en d'altres no es deixava entrar al públic. El més important, tornar a gaudir de l'esport.

El capità del juvenil B del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Albert Guillaumet, es mostra content per tornar a sentir-se esportista i no estar tots els dies "tancats a casa".

Alguns partits s'han disputat amb mascareta com és el cas de l'aleví del DSV- Club Voleibol Sant Cugat on les jugadores de tots dos conjunts han utilitzat aquest element. Les pilotes també han rebut la seva pertinent desinfecció.

Alguns pares i mares han pogut entrar als recintes esportius i han tornat a gaudir de la funció d'espectador. Jordi Arredondo és pare d'un futbolista. Arredondo assenyala que tornen a gaudir plegats de l'afició del seu fill.

Un cap de setmana que de ben segur serà recordat per aquests joves esportistes.








Jordi Arredondo

Estem molt contents de veure el nostre fill jugar després de molt temps.

Albert Guillaumet

Estem molt contents de tornar a jugar a hoquei patins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.