Roger Adrià debuta com a professional a la Volta Catalunya

El ciclista santcugatenc s'estrena a la Volta Catalunya del centenari


  • Comparteix:

Roger Adrià a Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Roger Adrià a Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

El ciclista santcugatenc Roger Adrià debuta professionalment a la Volta Catalunya. Adrià competirà en la seva primera cursa de la màxima categoria del ciclisme, la UCI World Tour. El jove talent de l'equip Kern Pharma es mostra il·lusionat i admet que feia temps que esperava el moment de debutar a la Volta. El ciclista de les Planes destaca que arriba a la cita catalana en un molt bon estat de forma.

El santcugatenc no amaga la il·lusió que li fa poder debutar a una competició World Tour a la cursa de casa, La Volta a Catalunya, i en la seva edició centenària. Explica que es troba molt bé físicament, i admet que les tres setmanes que porta entrenant en altitud a Sierra Nevada l'han ajudat a aconseguir aquest bon estat de forma.

El jove ciclista de 22 anys espera que el seu equip pugui lluitar per alguna etapa i fer un bon paper a la classificació general. El seu equip, el Kern Pharma, també debutarà en la categoria UCI World Tour a la cita catalana.

Adrià creu que l'etapa decisiva per a la victòria final serà la de la Vall de Boí, però també li dóna importància a la de Vallter i a la contrarellotge. El vallesà creu que el gran favorit per endur-se la Volta és el ciclista equatorià Richard Carapaz, de l'equip Ineos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.