El Club Arquers Sant Cugat, una petita família que creix a ritme de vertigen

El club santcugatenc té llista d'espera per acollir nous socis i és pioner del programa Diana


Temes relacionats

El santcugatenc Adolf Priante, 4t en la primera tirada de la Lliga Catalana de camp de tir amb arc (30/mar/21)


  • Comparteix:

El Club Arquers Sant Cugat va néixer el 2012, però des del 2014 està ubicat en uns terrenys de lloguer de Can Sant Joan, propietat de l'INCASÒL. L'entitat té actualment una seixantena de socis i té llista d'espera per practicar aquest esport fins al setembre que és quan s'obriran nous cursos de formació. Una de les singularitats i apostes fermes del club és ser un dels pioners del projecte Diana. Una iniciativa que ajuda a les persones que han patit càncer de mama puguin recuperar-se practicant aquest esport. Cugat Mèdia s'ha endisat en aquesta entitat per conèixer més a fons aquest projecte.

Raul Quiles i Adolf Priante són els grans referents esportius de l'entitat després de guanyar diferents campionats de Catalunya amb diverses disciplines. El club també té una escola permanent de base amb una desena de nois i noies que aprenen i milloren la tècnica amb la supervisió de Quiles, cap d'instructors de l'entitat.

La formació és una de les prioritats del club amb un seguiment personalitzat dels diferents esportistes. Els cursos d'iniciació tenen una durada de tres mesos. El president de l'entitat és Ramon Pujol qui ressalta el com com "un grup d'amics".

Un altre dels eixos destacats del club és el projecte Diana. Una de les integrants d'aquesta iniciativa és Anna Germain que es va iniciar en aquest esport el 2019 i que continua la seva progressió en el dia a dia. Germain es mostra satisfeta pels beneficis que li aporta aquest esport a la seva vida.

Una entitat que complirà deu anys de vida el 2022 i que vol seguir potenciant i formant arquers a la nostra ciutat.








Anna Germain

Fer un esport amb el braç contrari és molt complicat, però m'ha ajudat.

Ramon Pujol

El club és un grup d'amics que segueix evolucionant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.