El complex aquàtic de Mira-sol, cada vegada més a prop de l'inici d'obres

El ple ha donat llum verda als últims tràmits urbanístics municipals


  • Comparteix:

Foto d'arxiu / Foto: Ajuntament

Foto d'arxiu / Foto: Ajuntament

El complex aquàtic de Mira-sol s'ha fet esperar, però sembla que agafa ritme. El ple municipal ha aprovat aquest dilluns amb el suport de tots els grups, tret de Cs que s'hi ha abstingut, els darrers tràmits municipals abans de començar les obres. Es tracta del conveni amb la conselleria d'Educació de la Generalitat sobre els límits de les parcel·les entre el futur equipament i l'Institut Escola Catalunya i la ratificació de la modificació del pla especial d'assignació d'usos. Una vegada aprovat per la Comissió d'Urbanisme i publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), l'Ajuntament podrà aprovar inicialment el projecte executiu per començar les obres.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ DEL PUNT 11
CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ DEL PUNT 12

Segons va explicar en roda de premsa el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, la previsió del consistori és tenir enllestida la licitació de les obres aquest any, per començar els treballs la primavera de l'any vinent. Així, el complex podria ser una realitat l'estiu del 2023.

El projecte, que té un cost de global de 6,4 milions d'euros, preveu en una primera fase dues piscines i zona de fitness.

"És un projecte molt important per a Mira-sol", ha concretat Duch durant el ple municipal sobre aquest projecte que s'anirà ampliant per fases.


Francesc Duch

Posar en valor aquest projecte de mandat que és molt important per a Mira-sol. És un projecte de 6,4 milions d'euros amb dues piscines, sala de fitness. És el punt d'inici d'una zona més àmplia que s'anirà desenvolupament en fases.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.