L'esport adaptat no té fronteres

Prop de 90 atletes han disputat la 9a edició dels STQlímpics que potencia l'esport a sis centres de Sant Cugat


  • Comparteix:

Prop de 90 atletes dividits en sis centres de Sant Cugat han disputat la 9a edició dels STQlímpics durant aquesta setmana a la ZEM de la Guinardera. 60 metres de tanques, prova de velocitat i de llançament han estat les tres proves que han hagut de completar els participants. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha presidit les finals d'aquest dimecres.

Des de fa 9 anys que els STQlímpics són un referent a la nostra ciutat amb grups d'atletisme adaptat. Jeroni de Moragas, Aspasur, Gurú, EDDA de Carli, Sant Medir i el Club Muntanyenc Sant Cugat, organitzador de la competició, participen en aquesta nova edició.

Durant tota aquesta temporada s'han entrenat de manera regular, tot i la situació sanitària. Il·lusió, motivació i ganes de superar-se a les tres proves existents. Creuar la línia d'arribada és un primer premi per tots ells.

El responsable esportiu del projecte, Juan Carlos Ginés, ha destacat que aquestes finals es viuen amb molta intensitat per part dels participants. L'Ajuntament de Sant Cugat també participa en aquest projecte i l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha volgut destacar el paper dels STQlímpics a la ciutat.

L'entrega de premis ha tancat un dia especial d'una nova edició del STQlímpics.




Mireia Ingla

El STQlímpics fa arribar l'esport adaptat a tota la ciutat.

Juan Carlos Ginés

És el dia més important de l'any per a tots aquells nois i noies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.