Daniel Pérez assoleix un nou rècord català d'eslàlom en cadira de rodes

Una vintena d'esportistes han disputat el Campionat de Catalunya al pavelló de la Guinardera

Altres

Publicat el 9/mai/21 per Miquel Blázquez

L'atleta del Club Esportiu Esbonat Daniel Pérez assoleix el nou rècord de Catalunya d'eslàlom en cadira de rodes en una competició disputada aquest diumenge al pavelló de la Guinardera. Pérez ha aconseguit la classificació per al Campionat d'Espanya i també ha batut la seva millor marca personal. Una vintena d'esportistes han participat en aquest campionat amb unes finals que han estat presidides pel regidor d'Esports de l'Ajuntament, Francesc Carol, i la regidora de Ciutadania i Salut, Gemma Aristoy.

La fita, que ha reunit els 20 millors esportistes de la modalitat, ha comptat amb tres proves basades en la superació de diversos obstacles que figuren als circuits en el menor temps possible.

Els atletes, que s'han anat entrenant de manera regular tot i les afectacions derivades de la Covid-19, han demostrat il·lusió, motivació i ganes de superar-se a les tres proves existents, de les quals dues d'elles eren puntuables i classificatòries pel Campionat d'Espanya que es disputarà a Sevilla el cap de setmana que anirà del 29 al 30 de maig.

El president de la Federació Catalana d'Esports de persones amb Discapacitat Física, Carles Muñoz, ha remarcat la importancia d'anar recuperant "la normalitat esportiva" i ha destacat el pes que té l'esport dins la salut de les persones.

L'entrega de premis ha servit per clausurar una nova edició d'un campionat de Catalunya que ha servit per demostrar la quantitat de valors que pot arribar a transmetre aquest esport.




DECLARACIONS

Carles Muñoz

Esperem que aviat totes les competicions es vagin recuperant i tornin a la normalitat. Hem pogut celebrar alguns esdeveniments tot i que encara trobem alguns impediments.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Francesc Carol

L'aposta per l'esport inclusiu és un dels pilars d'aquesta regidoria. L'esport és per a tothom.

Your browser doesn’t support HTML5 audio