Sant Cugat, la ciutat catalana amb més equips femenins a l'elit de l'esport, darrere de Barcelona

Amb l'ascens del Club Rugby a Divisió d'Honor, la temporada que ve seran quatre clubs, junt amb el Junior, el DSV Club Voleibol i el Patí Hoquei Club


Temes relacionats

El Junior es queda a les portes del títol de Lliga ( 2/mai/21)

El Rugby Sant Cugat femení, nou equip de Divisió d'Honor (11/abr/21)

El DSV- Volei Sant Cugat planta cara davant el Menorca, però cau eliminat del play-off (20/mar/21)


  • Comparteix:

El Junior, el Club Rugby, el DSV Club Voleibol i el Patí Hoquei Club són els quatre equips femenins de Sant Cugat a l'elit dels seus esports / Foto: Cugat Mèdia

El Junior, el Club Rugby, el DSV Club Voleibol i el Patí Hoquei Club són els quatre equips femenins de Sant Cugat a l'elit dels seus esports / Foto: Cugat Mèdia

Aquesta setmana que el FC Barcelona celebra el primer títol de Champions de la seva història i l'esport femení s'ha posat a primera línia mediàtica, la ciutat de Sant Cugat pot treure pit orgullós del nivell dels seus equips femenins. De fet, la temporada que ve Sant Cugat comptarà amb quatre equips a les màximes categories dels seus esports, cosa que no havia passat mai, i que la convertirà en la ciutat catalana que tindrà més clubs a l'elit la temporada 2021/22, sense comptar Barcelona, que en té set, però que té 15 vegades més habitants. Això serà possible gràcies a l'ascens del Club Rugby Sant Cugat a la Divisió d'Honor (Lliga Iberdrola) aquesta temporada, que se suma al DSV Club Voleibol Sant Cugat, al Junior i al Patí Hoquei Club Sant Cugat.

Aquesta temporada 2020/21 la ciutat que tenia més equips a l'elit de l'esport femení era Terrassa, amb tres d'hoquei herba i un de waterpolo, però l'Atlètic Terrassa d'hoquei aquest any ha perdut la categoria, i cap altre club egarenc ha aconseguit l'ascens.

D'aquesta manera, les ciutats catalanes amb més equips femenins a les màximes categories dels seus esports la temporada 2021/22 seran:

  • (7) Barcelona: Reial Club de Polo (hoquei herba); FC Barcelona (voleibol); FC Barcelona i RCD Espanyol (futbol); i CN Mediterrani, CN Sant Andreu i CN Catalunya (waterpolo).
  • (4) Sant Cugat: DSV Club Voleibol Sant Cugat (voleibol); Junior (hoquei herba); Patí Hoquei Club Sant Cugat (hoquei patins); i Club Rugby Sant Cugat (rugbi).
  • (3) Terrassa: CD Terrassa i CE Egara (hoquei herba); i CN Terrassa (waterpolo).
  • (2) Girona: Uni Girona (bàsquet); i Girona Club Hoquei (hoquei patins).

  • Quatre equips plens d'èxits

  • Patí Hoquei Club Sant Cugat: Encadena tres temporades a l'Ok Lliga i aquesta campanya ha assolit una fita històrica amb la classificació per a la Copa de la Reina i el play off pel títol.
  • DSV- Club Voleibol Sant Cugat: Encadena sis temporades a la Lliga Iberdrola i aquesta campanya ha disputat els quarts de final del play off per títol per primera vegada a la seva història.
  • Junior: Ha acabat la temporada amb dos títols (Copa Catalunya i Copa de la Reina), i ha sigut subcampió de la Lliga Iberdrola després de perdre la final per un gol, a més d'assolir bitllet per jugar a Europa. Porta jugant a la màxima categoria des de la temporada 2004/05.
  • Club Rugby Sant Cugat: Aquesta temporada ha assolit l'ascens a la Divisió d'Honor del rugbi femení per primer cop.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.