L'Ajuntament canviarà la gespa artificial de la ZEM Jaume Tubau, del camp del Mira-Sol i de Can Magí

L'alcaldessa Mireia Ingla ha explicat al 'Línia Directa' que entre maig i juny es farà la licitació de les tres obres alhora


  • Comparteix:

La ZEM Jaume Tubau, el camp del Mira-Sol i el camp de Can Magí tindran gespa artificial nova molt aviat. L'alcaldessa Mireia Ingla, responent a la pregunta de l'Albert Gonzàlez al 'Línia directa' de Cugat Mèdia, ha explicat, que hi ha un equip d'arquitectes que estan acabant de redactar el projecte de substitució de la gespa i d'altres millores de l'equipació, i que entre finals de maig i el mes de juny es farà ja la licitació de les obres.

Ingla ha explicat que un cop ja s'hagin licitat les obres, s'haurà de pactar amb els clubs quin és el millor moment per aturar l'activitat esportiva per fer els canvis. En aquest sentit, l'alcaldessa ha dit que es buscaran solucions per reubicar les entitats en altres instal·lacions mentre durin les obres.

"No només hi haurà canvi de gespa, sinó també amb l'enllumenat, porteries, banquetes... tot el que es mereixen les instal·lacions esportives", ha afegit Ingla.




Mireia Ingla

"No només la Jaume Tubau, sinó també Can Magí i Mira-sol, els tres equipaments tindran gespa nova. Tenim un equip d'arquitectes que estan acabant de redactar el projecte. Entre aquest maig i juny licitarem els projectes".

Mireia Ingla

"No només hi haurà canvi de gespa, sinó també amb l'enllumenat, porteries, banquetes... tot el que es mereixen les instal·lacions esportives".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.