El traçat de la reVolta ja està definit, pendent de les restriccions de mobilitat

Sant Cugat haurà d'adaptar-se a les restricions de la cursa del diumenge 30 de maig


  • Comparteix:

Sant Cugat es prepara per acollir la 2a edició de la reVolta, la cursa ciclista femenina d'una sola etapa, amb sortida i arribada a la ciutat el diumenge 30 de maig, amb un recorregut de 97,1 quilòmetres. La sortida serà a les 10 h del matí i l'arribada es preveu cap a les 13 h des d'un mateix punt, l'avinguda del Pla del Vinyet. La cursa creuarà les comarques de l'Alt Penedès, Anoia, Baix Llobregat i Vallès Occidental. Més d'un centenar de ciclistes ja s'hi han inscrit i equips com Movistar Team o Massi-Tactic ja han confirmat la seva participació.

Recorregut:

Av. Pla del Vinyet - c/ Francesc Moragas, Av. Rius i Taulet, Av. Lluis Companys, c/ Martorell, Camí Can Gatxet, Av. Montserrat Roig, Av. Josep Valls, Av. Can Cabassa, c/ Fuerteventura, Rbla. Baixador, c/ Entroncament, C1413 direcció a Castellbisbal, Castellbisbal, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Sant Esteve Sesrovires, Masquefa, Piera, Sant Llorenç d'Hortons, Les Cases Noves, Gelida, Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei, El Papiol, Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès, C1413, Rotonda c/ Entroncament, pas sota AP7, rotonda Valldoreix per Rbla. Del Baixador de Valldoreix, c/ Pompeu i Fabra, Av. Montserrat Roig, Av. de Bilbao, c/ Àvila, c/ Jaume I, Av. Can Picanyol, Pg. Olabarria, c/ Safareigs, c/ Àngel Guimerà, Rbla. Ribatallada i Av. Pla del Vinyet.



El regidor d'Esports, Francesc Carol, ha assegurat que durant la jornada hi haurà un "desplegament especial, tant de la Policia Local com de Protecció Civil" i s'està a l'espera de concretar les afectacions a la mobilitat.


Francesc Carol

Farem un especial desplegament per aquesta cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.