Sergi Güell: 'El Massi- Tactic vol guanyar la ReVolta i plantar cara al Movistar'

L'equip de Torroella de Montgrí és l'únic equip català de ciclisme femení que participa a la competició


Temes relacionats

Afectacions del trànsit a Sant Cugat el 29 i 30 de maig per la reVolta (21/mai/21)

El traçat de la reVolta ja està definit, pendent de les restriccions de mobilitat (17/mai/21)

Més de 100 ciclistes participaran a la reVolta, que comença i acaba a Sant Cugat (11/mai/21)


  • Comparteix:

Sergi Güell és el Team Manager del Massi- Tactic / Foto: Massi- Tactic

Sergi Güell és el Team Manager del Massi- Tactic / Foto: Massi- Tactic

El Team Manager del Massi- Tactic, Sergi Güell, ha explicat, en una entrevista a Cugat Mèdia, que volen guanyar la ReVolta, cursa ciclista femenina que es disputa aquest diumenge a Sant Cugat. Güell argumenta que el rival a batre és el Movistar, gran favorit al triomf, però que el seu equip lluitarà per endur-se la 2a edició d'aquesta competició. El Massi- Tactic és l'únic equip català que milita a l'UCI, màxima categoria mundial del ciclisme femení. Güell creu que a Catalunya s'ha de potenciar més el ciclisme apostant per l'esport de base, potenciant competicions catalanes d'alt nivell i que el sostre on emmirallar-se sigui el Massi- Tactic.

ESCOLTA-HO

La ReVolta viurà la seva segona edició i el centre neuràlgic serà Sant Cugat amb l'arribada i la sortida d'una única etapa de més de 90 quilòmetres. Els dos equips favorits al triomf final són el Movistar i el Massi- Tactic. El Movistar és un equip íntegrament professional i el Massi- Tactic no té aquesta distinció, però competeix a la màxima categoria mundial.

El Massi- Tactic és el referent a Catalunya i té la seu a Torroella de Montgrí i el Team Manager de l'equip és Sergi Güell des de fa tres temporades quan van agafar el relleu de l'equip KTM. Güell ha analitzat el paper del ciclisme femení a Catalunya deixant ben clar que "estem lluny de Bèlgica, França o Holanda perquè ells aposten fermament per aquest esport".

Güell no amaga que volen guanyar la ReVolta, però és conscient del potencial del Movistar. Sobre el traçat, el defineix com "molt dur i que en el segon port es trencarà el grup i es veurà qui pot guanyar la cursa".




Sergi Güell

L'objectiu és guanyar, però tindrem la dificultat del Movistar. Caldrà veure quin equip presenten.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.