Katrine Aalerud guanya la 2a edició de la ReVolta a Sant Cugat

La ciclista noruega s'ha imposat en una única etapa de més de 90 quilòmetres

Altres

Publicat el 30/mai/21 per Joan Garcia

La ciclista Katrine Aalerud de l'equip Movistar Team ha guanyat la 2a edició de la ReVolta, cursa ciclista femenina, disputada aquest diumenge a Sant Cugat. Aalerud s'ha imposat en un esprint final d'infart davant Vita Heine i Anna Baidak. Totes tres ciclistes han invertit un temps de 2 hores, 39 minuts i 12 segons en completar el recorregut de 97 quilòmetres. 75 ciclistes han competit en aquesta 2a edició que ha estat presidida per la nova consellera de Presidència. Laura Vilagrà, i el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, que han tallat la cinta inaugural de la cursa.

Sant Cugat s'ha tenyit de ciclisme femení amb la ReVolta i amb un nivell alt de competició. Control de temperatura, revisió de dorsals i presentació davant el públic abans de la sortida inicial.

La nova consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha visitat l'equip catàla Massi-Tactic a qui li ha desitjat sort i ha rebut una samarreta de l'equip de Torroella de Montgrí.

Abans de la sortida, tradicional tall de cinta amb Vilagrà i del primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, juntament amb el director de la ReVolta, Ruben Peris.

A les deu en punt, sortida de la Revolta amb 97 quilòmetres per endavant. El gruix del pilot ha anat junt pels carrers més cèntrics en el tram inicial de la cursa.

Amb la pujada als ports, trencament del grup amb Katrine Aalerud, Vita Heine i Anna Baidak que s'havien de jugar el triomf a l'esprint. Aalerud s'ha endut el premi final per pocs centímetres i ha destacat l'esforç final per guanyar la cursa.

Una ReVolta que ha demostrat el bon estat de forma del ciclisme femení i la bona entesa entre organització i l'Ajuntament. Les dues parts es reuniran els propers dies per tancar, molt probablement, la 3a edició a Sant Cugat.

El regidor d'Esports, Francesc Carol, ressalta que aquesta cursa és un exemple clar de l'aposta de Sant Cugat per l'esport femení.


















DECLARACIONS

Katrine Aalerud

Hem fet un triomf d'equip i he arribat amb molta força a l'esprint final.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Francesc Carol

Ens agradaria tornar a ser la seu de la Revolta de cara a la propera edició.

Your browser doesn’t support HTML5 audio