El ciclisme omple els carrers de Sant Cugat amb la ReVolta

Més de 1.500 persones han seguit la 2a edició de la cursa ciclista femenina, amb sortida i arribada a Sant Cugat


  • Comparteix:

El millor ciclisme femení ha omplert aquest diumenge al matí els carrers de Sant Cugat amb la 2a edició de la ReVolta. Més de 1.500 persones, segons la Policia Local, han seguit la cursa a la ciutat, que ha acollit la sortida i l'arribada. L'esdeveniment, que ha tallat el trànsit durant tot el matí en gran part del centre del municipi, ha creat expectació entre els veïns, que han animat les corredores, principalment a l'arribada a meta, a l'avinguda del Pla del Vinyet.

La cursa, que ha arrencat a les 10 h, s'ha viscut sense incidents destacats. Les ciclistes han sortit ràpidament del terme municipal de Sant Cugat per enfilar un recorregut de 97 quilòmetres que les ha portat pel Vallès Occidental, el Baix Llobregat, l'Anoia i l'Alt Penedès. Menys de tres hores després, les tres escapades ja arribaven, de nou, a la meta, també a l'avinguda del Pla del Vinyet, per disputar-se la victòria, que se l'ha endut a l'esprint la noruega de l'equip Movistar Katrine Aalerud.

Pintada a l'avinguda del Pla del Vinyet


Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)
L'avinguda del Pla del Vinyet, lloc de sortida i d'arribada de la cursa, ha aparegut una pintada amb les franges de la bandera espanyola a la calçada / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.