Un Cros de Sant Cugat de petit format omple les escoles d'atletisme

Una edició diferent marcada per la Covid-19 que es diputa a les escoles o en equipaments municipals


Temes relacionats

El Cros Ciutat de Sant Cugat i la Cursa DiR, ajornades fins al 2021 ( 9/set/20)


  • Comparteix:

L'Ajuntament, a través de l'OMET, ha organitzat una nova edició del Cros Ciutat de Sant Cugat molt diferent de les habituals. La disputa de les curses s'ha fet a les escoles o en equipaments municipals amb la participació de 10 centres educatius i que han seguit les restriccions anti-Covid. Totes les escoles han organitzat la competició al voltant dels centres educatius, amb les excepcions del Leonardo da Vinci, que ho ha fet al Cros de Volpelleres, i el Gerbert d'Orlhac, a la ZEM Jaume Tubau. El Thau serà el darrer centre en organitzar aquest Cros el 26 de juny. La cursa fa dues edicions que no es disputa a causa de la pandèmia, la darrera va ser el 2019 amb gairebé 4.000 participants.

La ZEM Jaume Tubau s'ha convertit aquest dimarts en un circuit de cros i ha deixat de ser un camp de futbol momentàniament. Més de 300 nens i nenes de l'escola del Gerbert d'Orlhac s'han dividit per cursos i classes. Arribada a la instal·lació dels participants, dorsals ben enganxats i un bon escalfament combinat amb estiraments.

Les sortides s'han fet de manera individual i s'havia de completar dues voltes al camp de futbol amb un bon treball físic i psicològic. La calor s'ha convertit en un mal enemic, però la satisfacció de creuar la línia d'arribada i la felicitació dels companys i companyes no té preu.

Tot i el canvi d'escenari, els nois i noies han rebut aquesta activitat amb molta alegria i amb una bona acollida. El professor d'Educació Física del Gerbert d'Orlhac, Nico Rodríguez, ha ressaltat la bona resposta dels alumnes i les singularitats d'aquesta edició tan especial.

Després de finalitzar la cursa, els participants han tornat a l'escola per seguir amb l'activitat acadèmica.


Nico Rodríguez

Els alumnes van rebre amb sorpresa la nova edició. Després han participat i han gaudit molt de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.