Oriol Sanz (esportista): 'Amb el projecte de pujar 100 cims en 84 dies vull dir a la gent que els estimo'

El santcugatenc afrontarà aquest repte de 12 setmanes mentre teletreballa i a cada cim l'acompanyarà un amic


  • Comparteix:

El santcugatenc Oriol Sanz vol pujar 100 cims de Catalunya en 84 dies. L'anomena el projecte Essència, que començarà el 16 de juliol i finalitzarà el 7 d'octubre. Durant aquest recorregut, Sanz compartirà vivències amb prop d'una vintena de persones especials de la seva vida 'per dir-los que els estima i els agraeix la seva amistat'. El santcugatenc seguirà teletreballant i mantenint les seves rutines habituals perquè són 'l'Oriol autèntic i el que coneix la gent'. El projecte té un cost de 20.000 euros, però ja compta amb el suport de diferents patrocinadors i al juliol començarà una campanya de micromecenatge.

Oriol Sanz va patir fa uns anys una caiguda quan anava en bicicleta amb danys al cervell que el van obligar a passar pel quiròfan. A partir d'aquest instant va tocar "reprioritzar la seva vida" i canviar la bici per anar a córrer.

El seu eslògan de vida el resumeix així: "M'agraden els reptes, m'agraden els projectes. Somiar-los, dibuixar-los, preparar-los, compartir-los i gaudir-los".

El projecte Essència reflecteix "l'Oriol Sanz autèntic, sincer i planer", afirma el santcugatenc. Preguntat sobre com s'imagina l'arribada el darrer dia del projecte, es mostra "emocionat" i espera que sigui "un dia especial".




Oriol Sanz

Sempre busco l'essència de les coses. Aquest projecte és un reflex de la meva pròpia essència.

Oriol Sanz

Els moments de les arribades no es pot explicar. Se sumen moltes emocions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.