Cugat Mèdia rep el guardó de la Federació Catalana d'Hoquei Herba per la difusió d'aquest esport

En la gala també han estat premiats el Club Hoquei Valldoreix, i els santcugatencs Alberto Carnicer, Elisabeth Maragall i Júlia Strapatto


Temes relacionats

La Federació Catalana d'hoquei herba premia Cugat Mèdia pel seguiment d'aquest esport ( 8/jun/21)

El Junior femení guanya la Copa de la Reina d'hoquei herba davant el Club de Campo (13/des/20)

Com va ser la primera Copa de la Reina guanyada pel Junior? (13/des/20)


  • Comparteix:

Cugat Mèdia ha recollit aquest divendres el guardó que atorga la Federació Catalana d'Hoquei Herba per la tasca feta durant aquesta temporada per la seva cobertura informativa i per la difusió d'aquest esport. Les instal·lacions de Can Salvi, a Sant Andreu de la Barca, han acollit la gala del 52è Festival de l'Hockey Català. Aquesta temporada Cugat Mèdia ha fet un seguiment especial de la Copa de la Reina guanyada pel Junior femení i també va emetre en streaming la final a quatre pel títol de lliga disputada a Terrassa, en la qual les santcugatenques van quedar subcampiones.

Cugat Mèdia també ha estat present en la final del Campionat de Catalunya d'hoquei herba amb triomf del Junior, en el títol de la Copa de la Reina i amb programes especials de l'Esport en Marxa, l'espai radiofònic que s'emet cada dilluns d'11 h a 12 h que resumeix la jornada esportiva del cap de setmana.

Per a la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, aquest reconeixement és la demostració que el mitjà públic de Sant Cugat "aposta per tot tipus d'esport": des de la base fins al professional, incloent les divisions femenines. Aquesta varietat, apunta, reflecteix "els valors que identifiquen" Cugat Mèdia. Lablanca subratlla que el guardó també és "un reconeixement a la tasca de l'equip de l'esports, de la redacció i de la productora audiovisual, que s'hi dediquen dia a dia i hi posen passió i ganes".

En el 52è Festival de l'Hockey Català, la federació també ha premiat al Júnior, "pels èxits de l'equip femení aquesta temporada" i al Club Hoquei Valldoreix, així com el jugador santcugatenc Alberto Carnicer, que ha rebut el Trofeu Lluís Ysamat; la jugadora del Junior i exolímpica Elisabeth Maragall, amb el premi Sticks per la història; i la també jugadora del Junior Júlia Strapatto, com a jugadora promesa.

El president del Junior, Marcos Hoffman, ha celebrat els guardons que han rebut els integrants del seu club. Sobre Elisabeth Maragall, ha dit que és una "llegenda" i ha fet un símil amb el futbolista Andrés Iniesta, ja que va fer el gol de la victòria al temps del descompte a la final olímpica de Barcelona 92. També ha posat en valor que Alberto Carnicer, format a les files del Junior, s'hagi endut el prestigiós Trofeu Lluís Ysamat.


Mònica Lablanca

És la demostració que Cugat Mèdia aposta per tot tipus d'esport: professional, de base, femení. És un dels valors que ens identifica. També és un reconeixement de la tasca de l'equip d'Esports, de la redacció i de la productora, que s'hi dediquen dia a dia i hi posen passió i ganes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.