350 parelles participen a la 9a edició del torneig de pàdel solidari #ForçaMiquel

La cita s'allarga fins a l'11 de juliol i es disputa a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix aporta 3.000 euros al torneig de pàdel soldiari 'Força Miquel' / Foto: Cugat Mèdia

L'EMD de Valldoreix aporta 3.000 euros al torneig de pàdel soldiari 'Força Miquel' / Foto: Cugat Mèdia

La 9a edició del torneig de pàdel solidari #ForçaMiquel reuneix enguany 358 parelles i es disputa des d'aquest dimecres, 30 de juny, fins a l'11 de juliol a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. L'objectiu del torneig és potenciar la investigació contra la leucèmia infantil i tota la recaptació es destinarà al departament d'investigació hematològica de l'Hospital Sant Joan de Déu, en concret a un projecte de recerca sobre la toxicitat dels tractaments en els òrgans vitals dels infants. La cita torna aquest any després que el 2020 se suspengués a causa de la pandèmia. L'EMD de Valldoreix fa una aportació de 3.000 euros.

La competició es divideix en quatre categories masculines, quatre femenines i quatre mixtes. Les inscripcions al torneig es van obrir el 14 de maig i, en 11 dies, es van omplir les 350 places per a parelles disponibles. A la llista d'espera, actualment, encara queden 39 parelles. A causa de la Covid-19, s'ha reduït el nombre de places i hi participen unes 100 persones menys de l'edició anterior. Les finals del torneig se celebraran el cap de setmana del 10 i 11 de juliol.

La 9a edició del torneig de pàdel solidari #ForçaMiquel s'ha presentat aquest divendres a la Sala de la Casa de la Vila de Valldoreix amb la presència del president de l'EMD, Josep Puig; el president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell; el vocal d'Esports, Bernat Gisbert, el tiet del Miquel i un dels organitzadors de la cita Marc Carballeira; i Raquel Martínez, també organitzadora del torneig. Gisbert ha assegurat que "apostar per aquest torneig solidari" els "satisfà". També ha volgut agrair la implicació a "totes les persones" que fan possible aquesta iniciativa que vol "recordar la figura del Miquel".

El torneig solidari es va celebrar per primera vegada el 2013 i, des d'aleshores, s'han recaptat més de 200.000 euros. Durant els dies del torneig hi haurà un mercat de roba, joiera i menjar dividits en sis carpes que també servirà per recaptar diners. La iniciativa ret homenatge al Miquel, un noi que no va superar una leucèmia quan tenia 10 anys.


Bernat Gisbert

Apostar per aquest torneig solidari ens fa feliços i ens satisfà. Donar les gràcies i agrair la implicació del president, Joan Carles, Roger Badia i totes les persones que ho feu possible per recordar la figura del Miquel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.