Oriol Sanz s'emporta Cugat Mèdia a fer els 100 cims catalans

L'esportista santcugatenc recorrerà més de 900 quilòmetres durant 12 setmanes


  • Comparteix:

Oriol Sanz comptarà amb el suport de Cugat Mèdia / Foto: Cedida

Oriol Sanz comptarà amb el suport de Cugat Mèdia / Foto: Cedida

El santcugatenc Oriol Sanz és a punt d'arrancar el seu projecte Essència, que té per objectiu fer 100 cims essencials catalans en 84 dies, desplaçant-se per tres països en autocaravana. Sanz, que compta amb el suport de Cugat Mèdia, iniciarà la seva aventura el pròxim 16 de juliol, pujant la Tossal dels Tres Reis de Tarragona.

Per tal d'aconseguit finançar el seu repte, Sanz ha obert la porta al micromecenatge. El santcugatenc vol aconseguir 8.000 dels 20.000 euros que necessita a través d'una campanya de recollida de capital que es va iniciar l'1 de juliol i que finalitzarà el 15 d'agost. Per ara, ja ha pogut recollir prop de 1.000 euros que facilitaran l'inici de la seva experiència, on recorrerà més de 900 quilòmetres durant les 12 setmanes de duració planificades.

Sanz ha recordat que es tracta "d'un projecte molt personal que té el propòsit de retrobar-se amb molts amics". D'altra banda, ha destacat la importància del repte, que també servirà per recaptar fons per a La Marató de TV3. "Per cada pic ascendit donarem 10 euros, i el repte és arribar als 1.000 euros", ha assenyalat.

Un altre tret diferencial és que, durant el transcurs de les diverses jornades, Sanz seguirà teletreballant i mantenint les seves rutines habituals perquè són "les que realment el fan més autèntic i proper".


Oriol Sanz

Per nosaltres és un projecte molt personal i per tant l'estem enfocant d'aquesta manera. Vull retrobar-me amb els meus amics, amb la meva família i trobar-me amb mi mateix. Vull que tot plegat sumi una experiència i un record inoblidable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.