El torneig de pàdel #ForçaMiquel recapta prop de 20.000 euros contra el càncer infantil

358 parelles han disputat aquesta competició solidària al Club Esportiu Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge de l'organització del torneig de pàdel #ForçaMiquel / Foto: Cedida

Imatge de l'organització del torneig de pàdel #ForçaMiquel / Foto: Cedida

La 9a edició del torneig de pàdel solidari #ForçaMiquel ha recaptat prop de 20.000 euros que aniran destinats al departament d'investigació hematològica de l'Hospital Sant Joan de Deu. L'edició d'enguany, marcada per les restriccions a causa de la Covid-19, ha reunit un total de 358 parelles dividides en tres categories. El propòsit del torneig, que s'ha disputat entre el 30 de juny i l'11 de juliol a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix, és recaptar fons per un projecte de recerca sobre la toxicitat dels tractaments en els òrgans vitals dels infants.

tibaEl torneig s'ha dividit en quatre categories masculines, quatre femenines i quatre mixtes, en concret . La competició ha tornat a celebrar-se aquest any després que el 2020 no es disputés a causa de la pandèmia.

Les finals de la 9a edició del torneig de pàdel solidari #ForçaMiquel s'han disputat aquest diumenge amb la presència de més d'un centenar d'espectadors. Una de les organitzadores i responsables del torneig, Raquel Martínez, ha assegurat que "les xifres de participació del torneig han tornat a ser de rècord" i ha volgut agrair "la implicació de tots els participants i col·laboradors".

El torneig solidari es va celebrar per primera vegada el 2013 i, des d'aleshores, s'han recaptat més de 200.000 euros. La iniciativa ret homenatge al Miquel, un noi que no va superar la leucèmia quan tenia 11 anys.




Raquel Martinez

Estem molt contents i satisfets amb com ha anat tot. Ha estat un èxit. En 10 dies vam haver de tancar inscripcions. El resultat ha estat molt positiu i estem molt agraïts amb la gent que ens dona suport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.