Paula Ramírez (nedadora sincronitzada): 'Tinc ganes de viure cada minut a Tòquio perquè serà molt especial'

La nedadora afronta els seus primers Jocs Olímpics amb l'equip de natació sincronitzada


  • Comparteix:

La nedadora santcugatenca Paula Ramírez afronta els seus primers Jocs Olímpics a Tòquio a la modalitat de natació sincronitzada. Ramírez ha explicat, en una entrevista a Cugat Mèdia, que 'cada minut d'aquesta cita olímpica serà molt especial' i 'vull aprendre de l'experiència i aspirar a la cinquena o sisena posició'. La santcugatenca afronta les dues proves, la d'equip tècnic, el 6 d'agost, i la lliure, el 7 d'agost. El sumatori d'aquestes dues proves determina la posició final de l'equip.

Paula Ramírez té 25 anys i des dels 4 va iniciar-se al Club Natació Kallipolis. El salt qualitatiu a la seva carrera es va produir quan va entrar a la residència Blume amb 14 anys i a l'equip espanyol de natació. Ramírez ha anat competint en diferents modalitats: cinquenes al campionat del món amb Ona Carbonell a la prova de duo i quartes a l'Europeu amb Sara Saldaña. Aquests són alguns dels èxits assolits per la santcugatenca.

Un dels moments més emotius per a Ramírez va ser la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio a la piscina Sant Jordi, la mateixa instal·lació en la qual va iniciar-se a la natació amb 5 anys.

Ramírez es mostra prudent sobre l'objectiu esportiu. "Tot esportista que va a la cita olímpica somia amb una medalla". "En el meu cas, crec que assolir una cinquena o sisena posició seria un gran resultat", ressalta la nedadora santcugatenca.

Recupera totes les entrevistes a les santcugatenques olímpiques:







Paula Ramírez

Volem fer la nostra millor coreografia. Tothom vol una medalla, però una cinquena o sisena plaça estaria molt bé.

Paula Ramírez

Vull gaudir cada minut d'aquests Jocs Olímpics. Seran moments molt especials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.