Marta Marrero (Augusta Pàdel): ''Vull acabar l'any al número 3 del rànquing mundial'

La jugadora resident a Sant Cugat ha valorat la temporada actual i "l'èxit" de l'Augusta Pàdel


Temes relacionats

La jugadora resident a Sant Cugat Marta Marrero guanya el Campionat de Catalunya (17/oct/21)


  • Comparteix:

Marta Marrero / Foto: Cugat Mèdia

Marta Marrero / Foto: Cugat Mèdia

La jugadora de pàdel resident a Sant Cugat Marta Marrero ha explicat en una entrevista a Cugat Mèdia que l'adaptació amb la seva nova parella a la pista, Lucia Sainz, és 'molt bona' i que l'objectiu és guanyar algun torneig en aquest tram final de 2021. Sobre la temporada diu que 'no és una bona temporada i que cal lluitar per finalitzar al lloc número 3 del rànquing mundial'. De l'Augusta Pàdel ha destacat que l'escola del club segueix amb la seva aposta 'd'excel·lència formativa' amb més de 500 jugadors i jugadores.

ESCOLTA-HO

Marta Marrero ha disputat dos partits amb la seva nova campanya, Lucia Sainz. Un subcampionat i el Campionat de Catalunya són el balanç d'aquest primer mes de treball conjunt. Arribar al número 1 és inviable i ara cal centrar-se a tancar l'any al top 3.

El triomf més recent de la parella Marrero- Sainz ha estat el Campionat de Catalunya guanyat aquest diumenge al Junior. Marrero ressalta la bona entesa amb la nova companya.

Marrero també gestiona tres clubs de pàdel. Un a Cornellà, un altre a Vic i el de Sant Cugat. Sobre el de la nostra ciutat ha dit que continua la seva progressió i que es plantegen acollir algun torneig referent.




Marta Marrero

Tinc molt bones sensacions amb Lucia i a veure si podem guanyar algun títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.