Sant Cugat rep els esportistes que han participat en els Jocs Olímpics de Tòquio

Aquest estiu set olímpics santcugatencs han representat el muncipi al Japó


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, les esportistes Jaël Ramírez, Carlota Pechamé i Paula Ramírez acompanyades de l'alcaldessa Mireia Ingla i el regidor d'esports, Francesc Carol / Foto: Localpres - Ajuntament de Sant Cugat

D'esquerra a dreta, les esportistes Jaël Ramírez, Carlota Pechamé i Paula Ramírez acompanyades de l'alcaldessa Mireia Ingla i el regidor d'esports, Francesc Carol / Foto: Localpres - Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat ha rebut aquest dimarts els esportistes que han representat el municipi als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, que han tingut lloc aquest estiu. Set olímpics santcugatencs de diferents modalitats han participat en la cita d'enguany. A la recepció, celebrada a la sala de plens de l'ajuntament, han assistit els esportistes acompanyats dels seus familiars i amics. L'alcaldessa, Mireia Ingla, els ha reconegut com a 'un exemple de superació' i ha reivindicat que les tres atletes que han assistit a l'acte siguin dones.

Una d'elles és la velocista Jaël Bestué, que va participar en la prova de 200 metres llisos d'atletisme, en la qual va caure en la fase classificatòria. La velocista ha reconegut que s'ha fet "difícil" no estar acompanyada del públic, la família i l'entrenador. No obstant això, ha assegurat que ha estat una experiència "molt gratificant" i que ja té al cap els Jocs de París 2024, que espera que es puguin celebrar en plena normalitat.

Per altra banda, Paula Ramírez, nadadora de la selecció espanyola de natació artística, s'ha mostrat satisfeta per haver acabat en setena posició i creu que l'equip "va fer molt bon paper".

Finalment la tercera participant, Carlota Petchamé, jugadora de la selecció espanyola d'hoquei herba, va arribar fins als quarts de final de la competició, quedant-se sense opció de disputar les medalles. "Ho vam donar tot, però al final no va poder ser", ha explicat.

A causa dels seus respectius compromisos esportius, a l'acte no han pogut assistir la regatista Cristina Pujol ni el tenista del Club Esportiu Valldoreix Joao Sousa, els quals han enviat un vídeo explicant la seva experiència. Els altres esportistes santcugatencs que han participat en els Jocs han estat Georgina Oliva, companya de Pechamé a la selecció espanyola d'hoquei herba, i Blai Mallarch, jugador de la selecció espanyola masculina de waterpolo. Tot i fer un bon paper, cap dels esportistes ha aconseguit tornar a Sant Cugat amb una medalla.

L'acte ha culminat amb un lliurament d'obsequis a les esportistes per part de l'alcaldessa i una foto de família amb els assistents, entre els quals hi havia els tinents d'alcaldia Pere Soler, Francesc Duch i Esther Madrona; els regidors del govern Francesc Carol i Pilar Gorina; i els regidors de l'oposició Carmela Fortuny, Albert Salarich i Sergio Blázquez.


Paula Ramírez

Crec que vam fer molt bon paper, estàvem preparadíssimes. Un setè lloc està molt bé, tot i que potser ens hagués agradat més. Però estem satisfetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.