El Club d'Escacs Sant Cugat puja al podi al Campionat de Catalunya per equips

L'equip ha aconseguit la tercera posició en la categoria sub-08


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, els jugadors del Club d'Escacs Sant Cugat Anton Puigneró, Nicolas Garcia i Janek Konieczny amb el premi que certifica la tercera posició al Campionat de Catalunya Sub-8 / Font: Ramon Puigneró i Ferrer

D'esquerra a dreta, els jugadors del Club d'Escacs Sant Cugat Anton Puigneró, Nicolas Garcia i Janek Konieczny amb el premi que certifica la tercera posició al Campionat de Catalunya Sub-8 / Font: Ramon Puigneró i Ferrer

El Club d'Escacs Sant Cugat ha aconseguit la tercera posició al Campionat de Catalunya per equips, en la categoria sub-08. L'equip, format pels joves jugadors Anton Puigneró, Nicolas Garcia i Janek Konieczny, ha aconseguit el podi 'després de fer un torneig molt disputat amb partides de quasi dues hores', segons ha comunicat aquest dijous l'entitat. El Campionat, que reuneix els millors equips catalans de cada categoria, s'ha disputat aquest cap de setmana de Tots Sants a Santa Susanna, al Maresme. El CE Sant Cugat va estar tot el torneig a les posicions capdavanteres, i la classificació final no es va decidir fins a l'última ronda contra el subcampió, l'Amposta, que li va assegurar la tercera plaça a l'equip santcugatenc. El primer lloc va ser per l'Ateneu Colón, de Barcelona, imbatut durant tot el torneig.

El club santcugatenc ha sumat un total de 10,5 punts gràcies als 3 punts de Janek Konieczny, els 4 de Nicolas Garcia i els 3,5 d'Anton Puigneró. De fet, Garcia i Puigneró, que han fet una brillant temporada al Campionat de Catalunya, van debutar aquest estiu al Campionat d'Espanya sub-8 que es va celebrar a Granada, que enfrontava els 79 millors jugadors estatals.

El CE Sant Cugat disputarà aquest diumenge el Torneig Interclubs, en categoria sub-12. L'equip, que en aquests moments ocupa la quarta posició, jugarà contra la Rubinenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.