Guardiola, Laporta, Paula Martí i el Club de Golf Sant Cugat, junts amb Unzué contra l'ELA

El torneig de golf recapta diners per a la Fundació Miquel Valls


  • Comparteix:

Pep Guardiola, Àlex Corretja, Txiqui Begiristain i d'altres personalitats del món esportiu han participat al torneig de la lluita contra l'ELA que s'ha disputat aquest dilluns al Club de Golf Sant Cugat. L'impulsor del torneig i afectat per l'ELA, Juan Carlos Unzué, ha remarcat que 'mai s'ha de perdre la il·lusió per gaudir de la vida, tot i anar amb una cadira de rodes'. Els 22.730 euros recaptats al torneig aniran destinats a la Fundació Miquel Valls que lluita contra l'ELA.


Galeria: Torneig solidari contra l'ELA


El Club de Golf Sant Cugat s'ha convertit en el centre difusor de la lluita contra l'ELA, una malaltia degenerativa que afecta més de 4.000 persones a l'Estat espanyol. L'exjugador i exentrenador del Barça Juan Carlos Unzué està afectat des de fa un any i mig i es dedica a conscienciar la població sobre els efectes d'aquesta malaltia amb el seu cas.

El president del Barça, Joan Laporta; l'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola; l'exgolfista professional santcugatenca Paula Martí i uns 80 amics d'Unzué han integrat diferents equips amb aportacions econòmiques.

Unzué ha deixat ben clar que "cal seguir endavant contra aquesta malaltia i que la població conegui els efectes de l'ELA".


Juan Carlos Unzué

Tot i les limitacions d'anar amb cadira de rodes, hi ha moltes coses que es poden gaudir en aquesta vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.