Un Cros Ciutat de Sant Cugat ple de retrobaments i d'esport

3.323 participants han disputat la 23a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

3.323 participants han disputat la 23a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat que s'ha disputat entre aquest dissabte i diumenge al parc de la Pollancreda. L'edició d'enguany s'ha fet en dos dies i les curses s'han agrupat per escoles. La categoria prebenjamí- benjamí ha estat la més nombrosa amb prop de 1.900 participants. La cursa, organitzada per l'Ajuntament a través de l'OMET, ha permès recuperar l'esdeveniment esportiu més nombrós de la nostra ciutat després de dos anys d'absència per la pandèmia. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i el regidor d'Esports, Francesc Carol, han donat el tret de sortida a diferents categories.

Tant dissabte com diumenge el parc de la Pollancreda s'ha omplert d'atletisme per a tots els públics. Des de la categoria popular fins a la prebenjamí, tots els participants han gaudit de tres circuits per completar en funció de la categoria establerta.

31 centres educatius de Sant Cugat han participat amb una seqüència ben marcada, arribada, escalfament, sortida i arribada, tot amb l'ajuda dels voluntaris que han fet una gran tasca durant els dos dies de la competició.

L'entrega de premis serà aquest divendres 19 de novembre a la plaça Barcelona. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha ressaltat la capacitat que té la ciutat de respondre davant esdeveniments esportius com el Cros.

L'organitzador del Cros, Xavi Requeno, ha destacat que s'ha assolit l'objectiu, respectar els grups bombolla dels centres educatius i evitar aglomeracions.




Xavi Requeno

Hem aconseguit l'objectiu, evitar aglomeracions i competir amb grups bombolla.

Mireia Ingla

Hem de fet tot el possible per a la pràctica de l'esport i ser una ciutat referent en aquest àmbit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.