El CAR Sant Cugat rebrà 7,5 milions dels fons Next Generation per a projectes de millora d'eficiència energètica

El centre preveu una reducció del 30% de la demanda d'energia primària


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les instal·lacions del CAR Sant Cugat / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu de les instal·lacions del CAR Sant Cugat / Foto: Google Maps

El CAR Sant Cugat començarà a posar en marxa a partir de l'any que ve projecte de millora d'eficiència energètica a les instal·lacions, amb què pretén assolir 'una reducció d'almenys el 30% de la demanda d'energia primària'. Ho ha explicat a Cugat Mèdia el director del centre, Ramon Terrassa, que considera que això suposarà 'una revolució, un canvi radical'. Per assolir-ho, el CAR disposarà de 7,5 milions d'euros provinents dels fons europeus Next Generation, que s'hauran de gastar entre 2022 i 2025.

Terrassa ha advertit, això sí, que tot plegat és una suma de "processos complexos" en clau administrativa, que es realitzaran sobretot durant l'any que ve. A partir de 2023 els projectes es materialitzaran a les instal·lacions.

A banda, a l'espera que s'aprovin els pressupostos de la Generalitat, Terrassa ha explicat que de cara a 2022 no hi ha previstes grans inversions al CAR. Sí que ha avançat la intenció de dotar el centre d'unes instal·lacions d'escalada.


Ramon Terrassa

Es persegueix la reducció del 30% de l'energia primària que consumeix el CAR. És un canvi radical que requereix més d'un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.