La UESC de tenis taula, un referent català a base de talent i constància

La secció viu una època daurada amb un màxim històric d'integrants i una col·lecció de títols


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula viu el millor moment de la seva història des des de la seva creació al 1988. L'entitat aglutina més d'una seixantena de jugadors i jugadores que s'han convertit en un referent dins del panoramà català i un club reconegut a nivell estatal. Els darrers èxits als Campionats de Catalunya i a l'Estatal han servit per donar a conèixer la bona feina metodòlogica que es fa al club. Un dels millors exponents és Mariona Munné que ja s'entrena al grup de rendiment del CAR i que ja ha disputat competicions internacionals.

Cops de qualitat, moltes repeticions, concentració i velocitat d'execució. Aquestes són algunes de les característiques del tennis taula i totes són les que empren els jugadors i jugadores de la UESC en el seu dia a dia als entrenanents. D'aquest treball se´n deriven els bons resultats. Cinc podis al Campionat de Catalunya convertint-se en el club amb més medalles a la competició. Aquest fet sumat a la participació de vuit palistes al Torneig Estatal han servit per exposar la bona feina de l'entitat.

Els inicis van ser durs amb només una desena de nens i nenes al 2010, però el boom va arribar nou anys després multiplicant aquesta xifra per sis i arribant a la seixantena. Un èxit ple de reconeixements per als jugadors i jugadores. Sofia Carro és un dels valors que té l'entitat i explica que el fet de guanyar copes és un esforç a la bona feina.

La passió i la il·lusió de Josep Anton i Enric Bosch, els grans formadors de l'entitat, són les claus on rau aquest èxit. Anton es mostra orgullós del recorregut de la secció i del moment que es viu al club. A les categories sèniors, els dos masculins militen a Segona Nacional i el femení a Divisió d'Honor, segona categoria estatal, són fruït de la feina ben feta de planter que fa l'entitat.




Sofia Carro

M'agrada molt tenir copes i pensar com les he guanyat.

Josep Anton

Estem molt orgullosos del creixement del club i que el nostre nom ja és reconegut arreu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.