La UESC de tenis taula, un referent català a base de talent i constància

La secció viu una època daurada amb un màxim històric d'integrants i una col·lecció de títols

Altres

Publicat el 7/des/21 per Joan Garcia

La UESC de tennis taula viu el millor moment de la seva història des des de la seva creació al 1988. L'entitat aglutina més d'una seixantena de jugadors i jugadores que s'han convertit en un referent dins del panoramà català i un club reconegut a nivell estatal. Els darrers èxits als Campionats de Catalunya i a l'Estatal han servit per donar a conèixer la bona feina metodòlogica que es fa al club. Un dels millors exponents és Mariona Munné que ja s'entrena al grup de rendiment del CAR i que ja ha disputat competicions internacionals.

Cops de qualitat, moltes repeticions, concentració i velocitat d'execució. Aquestes són algunes de les característiques del tennis taula i totes són les que empren els jugadors i jugadores de la UESC en el seu dia a dia als entrenanents. D'aquest treball se´n deriven els bons resultats. Cinc podis al Campionat de Catalunya convertint-se en el club amb més medalles a la competició. Aquest fet sumat a la participació de vuit palistes al Torneig Estatal han servit per exposar la bona feina de l'entitat.

Els inicis van ser durs amb només una desena de nens i nenes al 2010, però el boom va arribar nou anys després multiplicant aquesta xifra per sis i arribant a la seixantena. Un èxit ple de reconeixements per als jugadors i jugadores. Sofia Carro és un dels valors que té l'entitat i explica que el fet de guanyar copes és un esforç a la bona feina.

La passió i la il·lusió de Josep Anton i Enric Bosch, els grans formadors de l'entitat, són les claus on rau aquest èxit. Anton es mostra orgullós del recorregut de la secció i del moment que es viu al club. A les categories sèniors, els dos masculins militen a Segona Nacional i el femení a Divisió d'Honor, segona categoria estatal, són fruït de la feina ben feta de planter que fa l'entitat.




DECLARACIONS

Sofia Carro

M'agrada molt tenir copes i pensar com les he guanyat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Josep Anton

Estem molt orgullosos del creixement del club i que el nostre nom ja és reconegut arreu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio