L'equip femení de la UESC de tenis taula fa un pas de gegant cap a les semifinals a la fase d'ascens

Les santcugatenques derroten (6-0) l'Alacant i afronten l'eliminatòria de tornada amb optimisme


  • Comparteix:

Equip de la UESC femení / Foto: UESC

Equip de la UESC femení / Foto: UESC

El primer equip femení de la UESC de tenis taula ha superat (6-0) l'Alacant en el partit d'anada dels quarts de final de la fase d'ascens a Superdivisió, màxima categoria estatal. Les santcugatenques han exhibit el seu potencial amb l'ajuda d'una seixantena de persones que han omplert la sala de tenis taula de la Rambla del Celler. La tornada serà el 19 de març a terres alacantines i si superen aquesta fase s'enfrontarien amb el Vic a les semifinals.

La UESC ha fet els deures en el partit d'anada i té pràcticament segellat l'accés a semifinals. Les santcugatenques han superat 6 a 0 les alacantines i a més també han dominat els sets amb un 18 a 4. Mariona Munné, Viktoriia Klimchenko i Constanza Martínez han demostrat un gran estat de forma.

Les visitants, molt pressionades, s'han vist superades per la qualitat de les jugadores vermell-i-negres. El tècnic de l'equip, Josep Antón, ressalta la bona feina feta, però alerta que cal tocar de peus a terra amb el partit de tornada.






Josep Anton

És un gran resultat i ara cal jugar el partit de tornada amb tranquil·litat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.