Arriba l'ITF Tennis Tour Vila de Valldoreix, primer esglaó del circuit professional

La competició es disputa del 10 al 15 de maig al Club Esportiu Valldoreix


  • Comparteix:

Presentació de la 16a edició de l'ITF Wordl Tennis Tour / Foto: Ajuntament

Presentació de la 16a edició de l'ITF Wordl Tennis Tour / Foto: Ajuntament

La 16a edició de l'ITF World Tennis Tour Vila de Valldoreix masculí es disputarà del 9 al 15 de maig a les instal·lacions del club valldoreixenc. La competició és el primer esglaó al circuit professional de l'ATP i atorga punts per al rànquing mundial. La prova serveix de preparació abans de la disputa del Rolang Garros júnior i absolut. La final de dobles serà el 14 de maig a partir de les 13 h i la individual, diumenge a les 11 h. El primer cap de sèrie és Oriol Roca, número 300 de l'ATP. La presentació s'ha fet aquest dimarts al club valldoreixenc amb la presència del president de l'EMD, Josep Puig; el regidor d'Esports, Francesc Carol; i el representant de l'empresa BTT, organitzadora de la prova, Àlvar Margets.

Valldoreix es convertirà en el centre neuràlgic del tennis mundial de joves talents amb tennistes vinguts del Brasil, Austràlia, França, l'Argentina o l'Índia entre d'altres. Per aquest torneig han passat jugadors de tall mundial actualment com Taylor Fruits, fa tres anys, i que recentment ha guanyat el torneig d'Indian Wells o el vigent campió de la passada edició a Valldoreix, el noruec Rune, que ha guanyat un torneig ATP Tour.

Una magnífica porta d'entrada per fer el salt al professionalisme. Àlvar Margets, de l'empresa BTT, analitza l'alt nivell de tennis que es podrà veure a Valldoreix. El regidor d'Esports, Francesc Carol, ressalta l'aposta del club valldoreixenc per aportar competicions internacionals a Sant Cugat.




Francesc Carol

Aquest torneig posa Sant Cugat en el mapa de l'esport mundial.

Àlvar Margets

Són tennistes joves i alguns veterans però que lluiten per sumar punts del rànquing ATP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.