La marxa Transfronterera-Cap de Rec torna l'11 de juny després de dos anys d'absència

L'activitat espera arribar als 400 participants amb dos circuits que s'inicien des del refugi de Cap de Rec


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Ferran Ballester i Cesc Mullerat / Foto: Cugat Mèdia

D'esquerra a dreta, Ferran Ballester i Cesc Mullerat / Foto: Cugat Mèdia

La 15a edició de la Transfronterera Cap de Rec-Memorial Narcís Castanyer es torna a disputar després de dos anys sense organitzar-se al refugi del Cap de Rec, Lleida, l'11 de juny. El Club Muntanyenc organitza aquesta marxa amb dos recorreguts, de 30 i 50 quilòmetres. Les inscripcions es poden formalitzar aquí i la prova és puntuable per a la Copa Catalana de caminades de resistència. El director de la iniciativa, Cesc Mullerat, i el cap de comunicació de la marxa, Ferran Ballester, han explicat, en una entrevista a Cugat Mèdia, 'les ganes que tenim de tornar a gaudir de la muntanya i la natura'.

ESCOLTA-HO

La passada edició, la de 2021, es va fer "una marxa de consolació" amb un recorregut de Sant Cugat-la Mola-Sant Cugat amb gairebé 50 quilòmetres. Aquest 2022 es torna a la marxa original amb un circuit curt de 30 quilòmetres des de Cap de Rec fins a Andorra, de 30 quilòmetres, i un de llarg, de 50, amb sortida i arribada a Cap de Rec. La prova té set controls i vuit avituallaments i un gran nombre de voluntaris. El rècord de la prova és de 600 participants d'algunes edicions però en aquesta s'espera arribar als 400.

L'organitzador de la cursa, Cesc Mullerat, ha destacat que "estàvem molt enyorats d'aquesta marxa i tornar a gaudir de l'alta muntanya". De la seva banda, el cap de comunicació de la prova, Ferran Ballester, es mostra convençut de la bona acollida de la Transfronterera.

Els preus varien en funció de si és soci del Muntanyenc o no i també de si ets federat o no. Les inscripcions online es tanquen el 7 de juny.







Cesc Mullerat

Hi haurà molta emotivitat amb moltes ganes de ser allà adalt.

Ferran Ballester

El nostre objectiu és donar a conèixer la prova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.