El millor pàdel català es veurà a Valldoreix amb el 12è Super Gran Slam One For All

La competició es disputa entre el 15 i el 22 de maig al Club Esportiu Valldoreix


  • Comparteix:

Presentació de la 12a edició del Super Gran Slam de pàdel One For All / Foto: Cugat Mèdia

Presentació de la 12a edició del Super Gran Slam de pàdel One For All / Foto: Cugat Mèdia

La 12a edició del Super Gran Slam One For All, màxima categoria catalana, es disputarà 15 al 22 de maig al Club Esportiu Valldoreix. Els premis en metàl·lic per a la primera categora, tant masculina com femenina, són de 7.000 euros i cada participant disputarà dos partits com a mínim. Les inscripcions tenen un cost de 25 euros i el termini per apuntar-se finalitza aquest divendres. Les finals estan previstes per al diumenge 22 de maig a les 10 h i s'emetran per streaming a través del canal de youtube de la Federació Catalana de pàdel. L'objectiu de l'organització és arribar a les 250 parelles.

El Club Esportiu Valldoreix continua amb la seva aposta per acollir competicions de renom. El Gran Slam ja és un clàssic al club valldoreixenc i s'espera la presència de grans palistes del World Pàdel Tour. La parella Enric Sanmartí- Anton Sans i Aranzazu Osoro- Nelida Brito són els vigents dominadors de la prova. INSCRIU-TE AQUÍ

El president de la Federació Catalana de Pàdel, Felipe Ródenas, ressalta el Club Esportiu Valldoreix com un dels clubs consolidats a l'organització de competicions d'alt nivell.




Felipe Ródenas

Tenim bons resultats de participació i el Valldoreix sempre aposta pel pàdel federatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.