Furtivos 2022: els millors pilots del món d'helicòpters de radiocontrol a Sant Cugat

L'exhibició serà aquest cap de setmana al camp de vol de Can Graells


  • Comparteix:

Imatge de l'edició de 2019 de Furtibos / Foto: Aeromodelisme Sant Cugat

Imatge de l'edició de 2019 de Furtibos / Foto: Aeromodelisme Sant Cugat

El millors pilots de radiocontrol d'helicòpters 3D del món es reuniran en una exhibició, aquest dissabte i diumenge, en una nova edició de Furtivos 2022 al camp de vol de Can Graells sota l'organització del Club Aeromodelisme Sant Cugat. Una quarantena de pilots faran diferents acrobàcies des de les 10 h fins a les 23 h amb vols nocturns com un dels moments més destacats de l'espectacle. Furtivos torna a Sant Cugat després de dos anys d'absència per la pandèmia.

El Club Aeromodelisme torna a ser l'escenari d'un dels espectacles més destacats en el món del radiocontrol 3D. Pilots vinguts de tot el món arribaran divendres per fer entrenaments, dissabte hi haurà les exhibicions i diumenge serà el torn de la clausura.

El president del Club Aeromodelisme Sant Cugat, Xavier Torradas, ressalta el gran nivell que hi haurà en aquesta exhibició. "És com acollir els pilots de la fórmula 1, però d'helicòpters" destaca Torradas.

El club commemora els 40 anys de la seva existència aquest 2022 amb aquest acte i també amb la 'Festa al cel' per Festa Major. L'acte comptarà amb la participació dels millors pilots del Club Aeromodelisme i de joves pilots sortits de l'escola de vol ARC.


Xavier Torradas

Esperem que la gent s'apropi a veure un gran espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.