L'alemanya Clara Koppenburg guanya la 3a edició de la ReVolta disputada a Sant Cugat

Una vuitantena de ciclistes han competit en aquesta única etapa de gairebé 100 quilòmetres


  • Comparteix:

La ciclista alemanya Clara Koppenburg de l'equip Team Cofidis guanya la 3a edició de la ReVolta, cursa ciclista femenina, disputada aquest diumenge a Sant Cugat. Koppenbrurg s'ha imposat amb molta autoritat creuant la línia d'arribada totalment sola. 83 ciclistes han competit en aquesta 3a edició que ha estat marcada per la intensa calor durant tot el recorregut. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i el director de la ReVolta, Ruben Peris, han confirmat que la 4a edició també es farà a Sant Cugat.

Sant Cugat s'ha tenyit de ciclisme femení amb la ReVolta i amb un nivell alt de competició. Abans de la sortida inicial, presentació dels equips i darreres indicacions dels directors dels equips amb una xerrada. Les ciclistes s'han anat col·locant a la sortida. Tall de cinta protocol·lari de l'alcaldessa, Mireia Ingla, acompanyada del primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, el president de la federació catalana de ciclisme, Quim Vilaplana, el director de la ReVolta, Ruben Peris.

Sortida neutralitzada des de l'Avinguda del Pla del Vinyet i a rodar 97 quilòmetres sota una intensa calor. En els primers quilòmetres, el pilot ha anat molt junt passant pels diferents carrers de la ciutat i en direcció cap al Baix Llobregat sortint de la nostra ciutat.

Finalment la ciclista alemanya Clara Koppenburg s'ha imposat amb molta autoritat a la resta arribant sola a la línia d'arribada. La segona ha estat la catalana Mireia Benito. Koppenburg ressalta el gran esforç per endur-se la victòria.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha ressaltat que la prova seguirà a Sant Cugat i que cal potenciar la seva internacionalització.







Mireia Ingla

La ReVolta seguirà a Sant Cugat i volem que encara sigui més competitiva.

Clara Koppenburg

He fet un gran esfoç per guanyar la ReVolta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.