El primer open europeu de jiu-jitsu brasiler se celebrarà a Sant Cugat

La competició, que acollirà 300 atletes, tindrà lloc l'11 de juny a la ZEM de La Guinardera


  • Comparteix:

Yan Cabral, Francesc Carol, Raphael Gullo i Eduardo Robles a la presentació / Foto: Cugat Mèdia

Yan Cabral, Francesc Carol, Raphael Gullo i Eduardo Robles a la presentació / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat acollirà el primer open europeu de jiu-jitsu brasiler. Es tracta de l'Embukai Jiu-jitsu Open, que se celebrarà l'11 de juny, de 9 h a 17 h, a la ZEM de la Guinardera. La competició, organitzada per WKL España, enfrontarà uns 300 atletes internacionals. Durant la presentació de l'open, el regidor d'Esports, Francesc Carol, ha animat els santcugatencs a assistir a la competició, per tal de descobrir un esport que, segons ha dit, s'anomena 'l'art suau', per la seva falta d'agressivitat, i 'els escacs humans', per la seva faceta estratègica.

Carol també ha posat èmfasi en la importància "de refermar Sant Cugat com a referent multiesportiu" i ha avançat que "la intenció és convertir la ciutat en seu de competicions de caràcter nacional i internacional".

A la presentació, que s'ha celebrat aquest dimarts, també hi han assistit els atletes i organitzadors de la competició Yan Cabral i Raphael Gullo, així com el president de l'organització Omke-Ommae, Eduardo Robles.


Francesc Carol

Ens trobem amb un esport que s'ha anomenat l'art suau, perquè no té un component fort d'agressivitat, i també és considerat els escacs humans, per l'estratègia que implica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.