El primer open europeu de jiu-jitsu brasiler se celebrarą a Sant Cugat

La competició, que acollirą 300 atletes, tindrą lloc l'11 de juny a la ZEM de La Guinardera

Yan Cabral, Francesc Carol, Raphael Gullo i Eduardo Robles a la presentació / Foto: Cugat Mčdia

Altres

Publicat el 7/jun/22 per Sara Bella

Sant Cugat acollirą el primer open europeu de jiu-jitsu brasiler. Es tracta de l'Embukai Jiu-jitsu Open, que se celebrarą l'11 de juny, de 9 h a 17 h, a la ZEM de la Guinardera. La competició, organitzada per WKL Espańa, enfrontarą uns 300 atletes internacionals. Durant la presentació de l'open, el regidor d'Esports, Francesc Carol, ha animat els santcugatencs a assistir a la competició, per tal de descobrir un esport que, segons ha dit, s'anomena 'l'art suau', per la seva falta d'agressivitat, i 'els escacs humans', per la seva faceta estratčgica.

Carol també ha posat čmfasi en la importąncia "de refermar Sant Cugat com a referent multiesportiu" i ha avanēat que "la intenció és convertir la ciutat en seu de competicions de carącter nacional i internacional".

A la presentació, que s'ha celebrat aquest dimarts, també hi han assistit els atletes i organitzadors de la competició Yan Cabral i Raphael Gullo, aixķ com el president de l'organització Omke-Ommae, Eduardo Robles.


DECLARACIONS

Francesc Carol

Ens trobem amb un esport que s'ha anomenat l'art suau, perquč no té un component fort d'agressivitat, i també és considerat els escacs humans, per l'estratčgia que implica.

Your browser doesnā€™t support HTML5 audio