El Club Gimnàstica Sant Cugat exhibeix talent al trofeu de final de temporada

16 clubs vinguts de tot Catalunya han participat a la competició disputada al Pav 3


  • Comparteix:

500 gimnastes vingudes de tot Catalunya participen a la 2a edició del Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitzat pel Club Gimnàstica Sant Cugat aquest diumenge al Pav 3 de la Rambla del Celler. El torneig s'ha tornat a disputar després de dos anys d'absència per la pandèmia. Les categories han anat des de les prebenjamines fins a les cadets amb la participació de clubs i escoles de la nostra ciutat. El toneig ha demostrat l'alt nivell de la rítmica catalana.

La competició s'ha agrupat pels nivells de les gimnastes i han participat 18 clubs de tot Catalunya. El Gimnàstica Sant Cugat, amb 15 equips, el Muntanyenc, l'escola Thau i l'Europa International School s'han convertit en la representació de la nostra ciutat. El Pav 3 ha quedat dividit en tres espais, dos servien per fer l'escalfament previ a la competició i després l'escenari principal on les gimnastes exhibien talent. Els jutges han anat puntuant les diferents actuacions de les participants.

Una competició que serveix a la rítmica escolar per posar punt final a la temporada i a la secció federada per preparar el nou curs previst per al setembre. L'organitzadora de la competició, Andrea Vico, ressalta l'alt nivell de les participants a la competició.

El club també ha participat aquest cap de setmana a la Copa Catalana on els grups Aleví 7, Benjamí 4, júnior absolut i l'infantil absolut han finalitzat campiones. L'Aleví 4, tercer, i les juvenils, quartes i cinquenes, han completat la participació santcugatenca.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.