La UESC de tenis taula domina amb autoritat el Campionat de Catalunya absolut

Dos ors i dues i una plata, botí del club santcugatenc al campionat


  • Comparteix:

La UESC continua sumant èxits aquesta temporada / Foto: UESC

La UESC continua sumant èxits aquesta temporada / Foto: UESC

La UESC de tenis taula ha sumat tres medalles al Campionat de Catalunya absolut disputat aquest cap de setmana a Bàscara, Girona. Mariona Munné ha guanyat la categoria individual i també el dobles mixt fent parella amb Joan Masip del Borges. L'altre medalla l'ha sumat Laia i Mariona Munné amb un bronze a la categoria de dobles. Mariona Munné ha fet doblet i a la categoria individual s'ha imposat amb molta autoritat superant (3-0) tots els partits. El club santcugatenc completa una temporada brillant amb l'ascens de l'equip femení a Superdivisió, màxima categoria estatal, i del masculí a Primera Nacional.

Laia i Mariona Munné, tot i ser encara juvenils de primer any, continuant superant obstacles. Tot i competir en categoria absoluta, les dues germanes santcugatenques han demostrat que l'edat no és un obstacle. La temporada que ve debutaran a SuperDivisió amb la UESC.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.