El Futbol Sala Sant Cugat celebra el seu primer Dia del Soci per generar més germanor

La festa ha comptat amb activitats esportives i lúdiques per acomiadar la temporada


  • Comparteix:

Partit de 3x3 a la celebració del Dia del Soci del Futbol Sala Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Partit de 3x3 a la celebració del Dia del Soci del Futbol Sala Sant Cugat / Foto: Ajuntament

El Futbol Sala Sant Cugat ha organitzat aquest dissabte la 1a edició del Dia del Soci al pavelló de la Guinardera. La festa ha comptat amb diferents activitats repartides al llarg del dia com partits de 3x3 o barbacoa entre d'altres amb la participació de la família vermell-i-negra. La finalitat d'aquesta jornada era potenciar més el vincle familiar entre el club i els jugadors i acomiadar la temporada 2021-2022. El president del club, Jordi Palau, ha afirmat que 'ha estat una jornada de germanor després de la pandèmia'.

A l'acte van assistir l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i el regidor d'esports, Francesc Carol. "Ha estat un dia emotiu i una retrobada a través de l'esport, de famílies. Al final, volem demostrar que el futbol sala és un esport obert per tothom i familiar. I volem continuar gaudint i que puguem fent-ho molts anys", explica en Jordi Palau.






Jordi Palau

Ha estat un dia emotiu i una retrobada a través de l'esport, de famílies. Al final, demostrar que el futbol sala és un esport obert per tothom i familiar

Jordi Palau 2

Al club ho valorem molt positivament. Ha sigut una jornada de germanor, després d'un temps, per desgràcia de pandèmia, on falten éssers estimats



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.