El Club de Golf Sant Cugat aposta per la sostenibilitat

L'entitat santcugatenca farà una inversió de 2,5 milions d'euros amb un rec intel·ligent del club


  • Comparteix:

Imatge del Club de Golf Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del Club de Golf Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Club de Golf Sant Cugat ha aprovat una inversió de 2,5 milions d'euros en una assemblea extraordinària i que servirà per una aposta decidida per la sostenibilitat. La implementació d'un rec intel·ligent per estalviar entre un 30 i 40% de l'aigua, l'aposta per les plaques solars i la reforma de la casa club són algunes de les intervencions que es duran a terme durant els propers quatre anys. El club, fundat el 1914, aglutina més de 1.200 socis i amb una potent escola de golf, referent català i estatal.

Els socis del club santcugatenc han aprovat una remodelació important per als propers anys. La construcció de dues pistes de pàdel, el canvi d'ubicació del gimnàs i el restaurant són algunes de les modificacions que es duran a terme. El canvi de la fusteria del club per altres elements de més eficàcia energètica són apostes decidides de la junta actual. El president del Club de Golf Sant Cugat, Josemi Torres, ha ressaltat l'aposta de la solidaritat per aquest projecte.




Josemi Torres

Ens hem d'actualitzar a nivell estructural, però també de sostenibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.