La Cursa de RAC1 vol batre el rècord de participació a Sant Cugat

És la primera vegada que l'esdeveniment esportiu té lloc al Vallès Occidental


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de la cursa / Foto: Ajuntament

Imatge de la presentació de la cursa / Foto: Ajuntament

La Cursa de RAC1 vol batre rècord a Sant Cugat. L'esdeveniment tindrà lloc el 16 d'octubre al municipi, en una 7a edició que passarà pels punts més emblemàtics de la ciutat a través de cinc quilòmetres. Entre ells, el Monestir, que dona imatge a la samarreta d'aquesta edició amb el rosetó. La cita es combinarà també amb una jornada de ràdio, que acompanyarà els corredors.

L'horitzó està posat en els 2.500 participants de la Sant Silvestre del 2012. Els organitzadors esperen superar aquesta xifra per a una cursa que té el seu màxim ens els 5.500 corredors de la primera edició a Barcelona.

És la primera vegada que La Cursa de RAC1 té lloc al Vallès Occidental. Des de Sant Cugat, i durant la presentació de la iniciativa aquest dimecres, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha celebrat que la cita se celebri al municipi, una ciutat "molt esportiva" i amb un entorn privilegiat. De fet, el recorregut, que arrencarà a l'avinguda del Pla del Vinyet a les 9.30 hores, portarà els corredors a espais com Torre Negra, el Monestir, edificis modernistes, el Mercat Vell, el Teatre-Auditori i el camp de golf, entre d'altres.

La jornada es combinarà amb ràdio en directe. Com ha explicat el director de RAC1, Jaume Peral, el programa 'Via Lliure' visitarà Sant Cugat per a l'ocasió i s'emetrà des de la plaça de Victòria dels Àngels, davant del Teatre-Auditori. És per això que Peral ha animat tothom a participar-hi.

D'aquesta manera, Sant Cugat agafa el relleu a ciutats com les quatre capitals de les demarcacions catalanes, a més d'Igualada i Badalona.

L'acte de presentació de La Cursa de RAC1 i la samarreta d'aquesta edició ha comptat també amb el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler; el regidor d'Esports, Francesc Carol; el director de l'Hospital Universitari General de Catalunya, Xavier Mate; i el gerent de Sorea, Josep Montserrat, patrocinadors de la cursa.

POTS FER LA INSCRIPCIÓ AQUÍ




Mireia Ingla

Tenim una ciutat ideal, que li agrada molt fer esport, que té cura de la salut. La Cursa de RAC1 havia de venir a Sant Cugat.

Jaume Peral

Una barreja que fa que aquesta cursa sigui diferent i exitosa. Ens fa molta il·lusió fer-la a Sant Cugat. L'objectiu és fer rècord de participació en una cursa a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.